Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 7, 2011

Selepas 6 bulan Nikah, Baru Tahu Isteri Ialah Lelakiwajah2 pembohongan Fransiska Anatasya Octaviany

lawak lak bila fiza baca laporan ni tadi...sebab tu fiza nak share dengan korang.. citer hot 2 hari lepas tapi fiza baru tau..hehehe..

Selepas 6 bulan Nikah, Baru Tahu Isteri Ialah Lelaki

JAKARTA - Setelah bernikah selama enam bulan, seorang lelaki, Umar baru mengetahui bahawa isterinya itu ialah seorang lelaki tulen, lapor akhbarSumut Pos semalam.

Umar berkenalan dengan isterinya itu, Fransiska Anatasya Octaviany menerusi Facebook setelah tertarik dengan kecantikan wajahnya.
"Semasa mereka bertemu, lelaki yang mengaku wanita itu memakai tudung," kata seorang pegawai polis di Jatiasih, Bekasi, Darmawan Karosekali kelmarin.

Namun, setelah enam bulan bernikah, Umar melihat terdapat sesuatu yang mencurigakan pada tubuh isterinya itu kerana dia kelihatan tegap.
"Selepas diperiksa (oleh Umar), ternyata dia (Fransiska) memang laki-laki," kata Darmawan.

Umar yang berasa tertipu kemudian membuat laporan polis. "Buat masa ini, kita sudah tahan (lelaki yang menyamar wanita itu) dan kesnya sedang disiasat," kata Darmawan.

Pasangan itu berkahwin seminggu selepas Hari Raya Aidilfitri setelah jiran-jiran Umar mengadu dia tinggal bersama Fransiska selama seminggu. Perbuatan tersebut tidak elok dipandang masyarakat dan agama.

Jiran-jirannya itu meminta mereka berkahwin dan pasangan itu bersetuju.
Jelas Darmawan, Fransiska memalsukan kad pengenalan dirinya, manakala dua orang rakannya menyamar menjadi ibu bapanya semasa akad nikah.

Jika didapati bersalah, Fransiska akan dihukum penjara tujuh tahun kerana menyamar menjadi lelaki. - Agensi

p/s: fiza nasihatkan kepada rakyat Malaysia, jaga2 dengan pasangan yang anda kenal di alam maya nie yer...harap2 kejadian ni tak berlaku lagi.hahaha..
                                              
sumber dari www.gempak.org

No comments:

Post a Comment